August:
13. august 1. skoledag
31. august har skolen fødselsdag. Vi hejser flaget og synger fødselsdagssang.

Oktober:
4. oktober er personalets dag. Forældrebestyrelsen og eleverne hygger lidt ekstra om personalet
11. oktober holder vi motionsdag. Dagen planlægges primært af idrætslærerne . Indskolingen har aktiviteter ude og unde og mellemtrinnet har aktiviteter som løb, cykling og hoppepude

November:
22. november har vi skolefest - festen starter med at 6. klasse spiller skuespil. Efter skuespillet er der forskellige aktiviteter, tombola, fiskedam og hygge på skolen. Vi søger altid sponsorer til vores skolefest. Såfremt I har lyst til at sponsorere noget hertil kan i kontakte skolesekretær Rikke Pedersen, mail: Rikke.pedersen@hedensted.dk.
30. november holder vi juleklippedag fra 08.20-11.50.

December:
13. december er der luciaoptog i forbindelse med morgensamlingen
20. december har vi mørkelæsedag. Dagen før vælger eleverne den bog, de ønsker at læse. Klasserne er sammen således at store elever læser for  -eller sammen med de små elever. Eleverne læser i grupper på 2-3 elever. De får et lys og hele skolen er oplyst med levende lys.

Februar:
Fastelavn afholdes fastelavnsmandag eller fredagen før fastelavn. Børnene møder udklædte og der er tøndeslagning i hallen umiddelbart efter morgensamling.

Marts:
Fredag 6. marts afholder elevrådet trivselsdag

Forældredage. Forældre er velkomne til at være med i undervisningen.

Maj/juni:
I maj og juni er der tradition for at kontaktforældrene arrangere klassearrangementer enten ud af huset eller på skolen.

Sidste skoledag. 6 årgang pynter skolen om morgenen, alle døre er låst frem til kl. 08.00. Når dørene åbnes står hele 6. klasse klar til at hilse på både elever, forældre og personale. der er udvidet morgensamling, hvor 6. klasse siger tak til deres lærere og feriesangen synges. i løbet af dagen spiller 6. klasse rundbold mod personalet - herefter har 6. klasse fri. Øvrige elever rydder op hygger i klasserne indtil kl. 13.45 hvor vi mødes og synger feriesang.